de website als kloppend hart

van jouw online strategie

ja dat wil ik!

jouw website

als een magneet voor je klanten

ja dat wil ik!

een gratis stappenplan

voor jouw online strategie?

ja dat wil ik!

de vernieuwde privacy wet

wil je weten wat je te doen staat?

ja dat wil ik!

de website als kloppend hart van jouw online strategie

Theater Veder werkt vanuit de door hen ontwikkelde Veder Methode. Deze methode is een innovatieve aanpak die in de eerste plaats gericht is op ouderen met geheugenproblemen. De herinneringen van een mens maken deel uit van zijn of haar identiteit. Het verlies van geheugen berooft iemand van het vertrouwde gevoel: 'dit ben ik'.

Voor deze website kozen wij voor het cms Joomla omdat Theater Veder anderen opleidt in de Veder Methode. In de toekomst is het met dit cms mogelijk mensen die met deze methode werken te laten inloggen op de website zodat ze  updates kunnen downloaden of onderling ervaring kunnen uitwisselen.

Momenteel werken wij aan een opfrisbeurt van de Veder website: de lay-out en indeling wordt vernieuwd en de website wordt responsive uitgevoerd.  Vanaf 1 maart 2015 is de vernieuwe Veder website openbaar. Hieronder omschrijf ik wat er aan vooraf ging.

Interactie- en websiteontwerp

Theater Veder heeft veel interessante informatie om te delen en de eerste uitdaging voor ons was om die helder in te delen zodat bezoekers gemakkelijk de onderwerpen van hun interesse kunnen vinden. De lay-out van de webpagina's is geïnspireerd op de prachtige huisstijl die reeds voor hen was ontwikkeld.

Theater Veder homepageTheater Veder homepage met een aantal actuele berichten waarop de bezoeker kan doorklikken
tv 03Op een vervolgpagina geeft de linker kolom ruimte aan beeldmateriaal; foto's,  filmpjes of logo's

Uitbreiding functionaliteit

In 2011 hebben wij de website uitgebreid met pagina's in het Engels en in 2012 voegden wij de mogelijkheid toe artikelen van hun website te delen via sociale media. In hetzelfde jaar begon Theater Veder met het versturen van een digitale nieuwsbrief. Deze hebben wij voor hen voorbereid in het cms Joomla en wordt door hen verstuurd vanuit het CMS. Daarnaast ondersteunden wij Theater Veder met het inrichten van hun youtube kanaal zodat zij gemakkelijk filmpjes kunnen tonen in hun website.

www.theaterveder.nlfavicon rond

webteam op afroep

 

Voor veel organisaties is hun website een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering maar is er niet voldoende budget voor een vast webteam in huis. Daardoor kan het een hele inspanning zijn om steeds op tijd in te spelen op de ontwikkelingen op internet. Wij geven zulke organisaties graag die continuïteit als 'webteam op afroep'. Op die manier genieten zij de voordelen van een duurzame relatie zonder dat de kosten daarvoor het hele jaar op hun begroting drukken.

 

Zo zijn wij al jaren het webteam op afroep voor o.a: Nederlands Auschwitz Comité, ISSO, ShivA positief, DuPho, Pegasus Boekhandel, Theater Veder, Biobased Press en Galerie Ra. Omdat we bekend zijn met hun diensten, hun producten en hun doelgroepen kunnen we snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen en meedenken over stappen voor de toekomst.
Lees meer over la rotonde du monde of bekijk de websites die wij voor hen hebben gemaakt

wat zijn jullie websitewensen?

la rotonde du monde

Moon Tummers

Brouwersgracht 134

1013 HA Amsterdam

06 40134 972


Privacyverklaring

Di- t/m vrijdag van 10 - 18 uur

FacebookTwitterG+Linkedin

Ik gebruik je gegevens nergens anders voor. Zie ook mijn Privacyverklaring