Moon TummersMoon TummersToen ik in 2001 begon als webdesigner deed ik alles zelf; zowel het ontwerp als de techniek. Tegenwoordig besteed ik het technische werk uit aan specialisten. Daardoor beschik ik over veel meer mogelijkheden dan als ik alles zelf zou blijven doen en krijgt ieder project de best passende oplossing.
Door de diversiteit van mijn aanbod ben ik voor veel van mijn klanten de vaste partner geworden waarmee zij al jaren hun internetprojecten realiseren. Ik heb hun doelen, hun diensten en hun doelgroepen helder voor ogen. Daardoor kan ik snel inspelen op nieuwe wensen en met ze meedenken over groei in de toekomst. Ik ben - met mijn collega's - voor hen een betrokken 'webteam op afroep'. Ben jij ook op zoek naar zo'n duurzame samenwerking zonder dat de kosten daarvoor het hele jaar op de  begroting drukken? Wij zijn benieuwd naar jouw projecten en websitewensen.

Dit zijn 'wij'

Omdat ik zelden alleen aan een opdracht werk, gebruik ik op deze website de 'wij-vorm'. Hieronder de drie technische collega's met wie ik het meest samenwerk:

Albert en MoonAlbert van der Veen bouwt in TYPO3 en Magento en programmeert internettoepassingen op maatAnita en MoonAnita van Dalen is specialist in WordPress, Joomla! en MagentoMoon en VincentVincent van den Ende realiseert websites in WebsiteBaker en is tevens mijn studiogenoot en sparring partner