Ontdek hoe jouw potentiële klanten zoeken naar jou

Verbeter de positie van jouw website in de resultaten van een zoekmachine zonder te betalen voor AdWords of advertenties.

Je wilt snel en goed vindbaar zijn voor je toekomstige klanten. Dat kan met natuurlijke zoekmachine-optimalisatie – een interessant alternatief voor adverteren omdat een plaats in de reguliere resultaten gratis is.
Er is sprake van natuurlijke zoekmachine-optimalisatie als je daarvoor geen trucjes gebruikt en je er niet voor betaalt. la rotonde du monde past natuurlijke optimalisatie al toe tijdens de bouw van jouw website zonder extra kosten. Daarnaast geven wij onze opdrachtgevers tips hoe zij websiteteksten en beeldmateriaal kunnen optimaliseren voor zoekmachines. Wij kunnen je leren hoe je zicht krijgt op de zoektermen waarmee potentiële klanten naar je op zoek zijn. En dat zijn soms heel andere termen dan je denkt ...

Dennis Leeuw van Kookstudio Leeuw:

Met behulp van de SEO adviezen van Moon heb ik mijn website zelf onder handen genomen. Daarna heb ik samen met Moon de hele website op SEO geanalyseerd. We hebben in 2 uur veel doorgenomen en ik heb ontzettend veel geleerd.

Liever niet zelf doen? Dan nemen wij je het SEO traject met plezier uit handen

Je kunt de zoekmachineoptimalisatie van jouw website ook helemaal aan ons uitbesteden. Wij analyseren de statistieken van jouw website, registreren op welke positie jouw website in de zoekresultaten voorkomt na een zoekopdracht met voor de hand liggende zoektermen. Na het opvragen van zoektermsuggesties via de Tool die Google daarvoor aanbiedt bepalen we de belangrijkste key-words om jouw website mee te optimaliseren. Na drie maanden bekijken we de eerste resultaten en werken we  - indien gewenst - een vervolg traject uit.

websiteontwerp

Opvallen in de massa

Ervoor zorgen dat een bezoeker met aandacht de teksten op je website leest, dat je boodschap overkomt en dat die boodschap blijft hangen. Hoe doe je dat?

interactieontwerp

De bezoeker verleiden

Hoe trek je bezoekers aan en verleid je ze om langer te blijven hangen, verder te klikken en tot actie over te gaan?

beeldstrategie

Pak een pakkend beeld

Een website zonder beeldmateriaal, je moet er met een lampje naar zoeken. Waarom kom je zulke websites bijna niet tegen?

gebruiksvriendelijkheid

Kind kan de was doen

Kunnen bezoekers alles gemakkelijk vinden op jouw website? Wil je eens over de schouder van jouw klanten mee kijken terwijl zij de website bezoeken? Dat kan!

sociale media

In beeld blijven bij je klanten

Sociale media en nieuwsbrieven zijn bij uitstek de kanalen om op een aansprekende manier bij je klanten in beeld te komen en blijven.

advies cms-keuze

Is WordPress de beste keuze voor je website?

WordPress is een content management systeem (cms) waarmee je een website zelf kunt updaten. Het is enorm populair, maar is het ook de beste keuze